Dossier.no > Brukerforum

Brukerforum

Dossier Brukerforum 2015

Årets tema: Bedre sammen!

Tid: 1-2.september 2015

Sted: Losby Gods

Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere velkommen til Dossiers’ Brukerforum 2015!

bilde_brukerforum

Tema på årets brukerforum er “Bedre sammen!”

Prestasjonsutvikling, lederutvikling, kompetanseutvikling – alt med utgangspunkt i utvikling av individet. Men er ikke organisasjonens samlede kompetanse mer enn hva den enkelte kan?

Solide resultater skapes sammen med andre, ikke alene. Det ligger et stort potensiale i mangfoldet og ulikhetene i kunnskap, erfaringer og ferdigheter. Hvordan kan vi lede med et mer horisontalt ansvar og utnytte dynamikken ved å jobbe mer tverrfaglig?

Vi ønsker å gi våre kunder inspirasjon og læring gjennom ulike foredrag og case for å skape bedre resultater – sammen.

Program:
Last ned detaljert agenda og program for Brukerforum 2015 her!
Priser:

Early Bird-pris (frem til 19.06.15): 4 200,-
Ordinær pris (fra 19.06.15): 4 900,-
Pris for dag 2: 1 500,-

Praktisk informasjon:

Vi har satt opp buss fra både Oslo S og Gardermoen OSL på kursdagen 1 sept. med retur tilbake 16.00 2 sept. Ønsker du å benytte deg av dette tilbudet huker du av for dette ved påmelding.

Busstidene er som følger:

– 1 sept fra Oslo S klokken 10.45, retur 2. sept klokken 16.00
– 1 sept fra Gardermoen OSL klokken 11.00, retur 2. seot klokken 16.00

Våre partnere:
logowebruiter
WebCruiter har utviklet og levert rekrutteringsløsninger siden 2000 og er den ledende leverandøren av rekrutteringsløsninger i Norge. Nå har WebCruiter gjort det enda lettere å være synlig og attraktiv for jobbsøkerne ved Webcruiterlansering av WebCruiter-ID og stillingsportalen Jucan.no.
bluegarden lite
Bluegarden er en skandinavisk ledende leverandør av systemer, tjenester og outsourcing innen lønn og personal. Dette innebærer også løsninger for rekruttering, kompetanseutvikling, refusjon, tidregistrering, arbeidsplanlegging, pensjon og opplæring.
Om Losby Gods:

Losby Gods ligger 20 minutter fra Oslo sentrum og kun 10 minutter fra Lillestrøm. På Losby Gods kan du benytte deg av et bredt spekter av aktiviteter både innendørs og utendørs, du kan nyte et smakfullt måltid i restauranten og nyte omgivelsene.