aktiviteter

Studietur til Danmark

6-7.mai, København
6-7.mai inviterer Dossier våre kunder til studietur til København.
For mer informasjon, klikk her
 

“Snakk med oss”

29.april kl.12, Oslo
Tirsdag 29.april inviterer Dossier til uformell dag i våre lokaler i Rådhusgata 30B. Våre flinke utviklere og rådgivere vil være tilstede for tilbakemeldinger, dialog, rådgiving og ikke minst hyggelig samvær! Lunsj blir servert.
For mer informasjon, klikk her
 

Sommerfest

4.juni kl.15, Oslo
Onsdag 4.juni inviterer Dossier til sommerfest i våre lokaler i Rådhusgata 30B. Mer informasjon kommer, men sett av dato allerede i dag!
 

Brukerforum

17-18.september, Larkollen
Hvert år arrangerer Dossier Solutions brukerforum for sine kunder og samarbeidspartnere. Her inviterer vi til foredrag og diskusjon rundt HR relaterte temaer, produktforbedringer og langsiktige utviklingsplaner for Dossier ProFile. Like viktig synes vi det er å møtes til uformell prat og se kjente og nye ansikter. Vi har et felles anliggende: Skape god HR-strategi og løsninger!
Forrige brukerforum ble avholdt på Leangkollen hotell 18-19.september 2013. Presentasjoner finner du her
 

Kurs

Dossier har gleden av å tilby en rekke standardkurs til våre kunder.
Kursbeskrivelse og påmelding her
 

Nettverk

Dossier Solutions er initiativtager til både uformelle og formelle nettverk blant våre kunder. Nettverkene eksisterer både innen og på tvers av ulike bransjer eller segmenter som våre kunder befinner seg i. Nettverkene oppleves som meget verdifulle for samarbeid og erfaringsutveksling, og styrker et faglig fokus hos kunder såvel som hos leverandør.

Statlig nettverk

Hvert halvår inviteres det til samlinger for statlige kunder av Dossier Solutions, med fokus på relevante faglige problemstillinger.

Nyhetsbrev

Dossier sender jevnlig ut nyhetsbrev, med informasjon om kommende aktiviteter, og siste nytt rundt strategisk HR, talentledelse og Dossier ProFile!

Contact us for a demo today!